Dulce revanşă: un antreprenor a cumpărat banca care îi refuzase un credit în urmă cu 18 ani

Un antreprenor englez a putut simţi un gustul dulce al răzbunării, dar şi-a împlinit şi o ambiţie personală după ce, devenit milionar, a cumpărat sediul băncii care îi refuzase un împrumut în urmă cu 18 ani.

Adam Deering avea 21 de ani când o bancă din oraşul său natal, Urmston, Anglia, i-a refuzat un credit de 10.000 de lire sterline pe motiv că e prea tânăr şi nu are experienţă în afaceri.    În mod ironic el a pornit ulterior propria afacere de gestionare a datoriilor şi a dezvoltat şi alte afaceri de succes în domeniu.  

18 ani mai târziu, Adam Deering, care este şi un dezvoltator imobiliar, a cumpărat sediul Băncii Regale a Scoţiei pentru 450.000 de lire sterline – ca o revanşă, dar şi pentru a marca o ambiţie împlinită.

„Am crezut mereu că dacă munceşti din greu pentru visul tău, totul e posibil”, spune acum antreprenorul de 39 de ani care a cunoscut suişuri şi coborâşuri în afacerile sale.  

„Am renunţat la jobul meu de vânzător când aveam 21 de ani, întrucât eram sigur că sunt talentat şi pot dezvolta afaceri de succes. Dar cum nu aveam nicio leţcaie, aveam nevoie de un credit bancar”, povesteşte el, potrivit Manchester Evening News.  

„M-am dus la ei cu un plan de afaceri detaliat şi am cerut 10.000 de lire sterline, dar managerul băncii nu m-a luat în serios. Mi-am pus tot sufletul în el şi îmi amintesc că stăteam cu degetele încrucişate sub masă aşteptând să se uite pe el şi să-mi dea un răspuns. Am fost devastat când în cele din urmă mi-a spus că sunt prea tânăr şi lipsit de experienţă şi nu-şi pot asuma riscul cu mine”.  

Următoarele luni au fost grele pentru tânărul antreprenor care nu a avut bani decât pentru un mic birou fără mobilier în el. 4 luni a dat telefoane de pe podea înainte ca afacerea să devină una de milioane de lire.  

„În multe momente am crezut că s-a sfârşit, dar nu m-am dat bătut şi am fot răsplătit”, a spus el care în 2014, adică doi ani de la refuzul creditului, şi-a vândut afacerea pentru 5 milioane de lire.  

Adam Deering, proprietarul mai multor companii de milioane de lire sterline, între care şi o firmă de insolvenţă, ţine şi discursuri motivaţionale în care îşi spune povestea sa de succes.  

Antreprenorul are planuri mari pentru clădirea băncii pe care vrea să o transforme în spaţiu comercial, dar şi de locuit.

Sursa: Adevărul.ro

 • În Africa de Sud a apărut o nouă tulpină a virusului SARS-CoV-2
  Noua tulpină a virusului SARS-CoV-2 apărută în Africa de Sud este mult mai contagioasă. Noua variantă este cu 50% mai contagioasă, a spus Salim Abdool Karim, epidemiolog și director adjunst al comitetului științific al Ministerului Sănătății din Africa de Sud. Abdool Karim a declarat că nu știe dacă vaccinurile care au fost comandate vor fi
 • În Africa de Sud a apărut o nouă tulpină a virusului SARS-CoV-2
  echipa Sănătate ianuarie 22, 2021 Noua tulpină a virusului SARS-CoV-2 apărută în Africa de Sud este mult mai contagioasă. Noua variantă este cu 50% mai contagioasă, a spus Salim Abdool Karim, epidemiolog și director adjunst al comitetului științific al Ministerului Sănătății din Africa de Sud. Abdool Karim a declarat că nu știe dacă vaccinurile care
 • Râde ciob de oală spartă. PSD îl ia la bani mărunți pe Cîțu, dar uită să spună că au furat toți
  Liderii PSD îl ironizează pe premierul Florin Cîțu. Aceștia susțin că singura „reușită” a premierului este aceea de a crește datoria publică – fiecare român are de plătit 1.300 de euro pentru împruturile făcute în timpul pandemiei. Întrebarea noastră este ce a făcut PSD în ultimii 30 de ani pentru români? De ce PSD nu
 • George Simion alături de CONSERVATORII CREȘTINI: Europa națiunilor, nu Europa federativă
  AUR începe să facă un joc politic mare și s-a lansat deja în discuții la nivel internațional, european. Liderul partidului, George Simion, a făcut o vizită fulger în Polonia, după care a plecat la Bruxelles. În Polonia George Simion s-a văzut cu reprezentanții a două partide importante ale coaliției conservatoare de guvernare. Alianța conservatoare care
 • În loc să guverneze, USR PLUS pasează responsabilitatea de la unii la alții
  USR PLUS este alianța orgoliilor, cel puțin așa reiese, după ultimele decizii ale miniștrilor USR de a face un pas în spate și de a pasa responsabilitatea secretarilor de stat PLUS. Să se fi înțeles USR și PLUS să guverneze pe rând? Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, ministrul Justiției, Stelian Ion, precum și cel al Economiei,
%d blogeri au apreciat: