Dulce revanşă: un antreprenor a cumpărat banca care îi refuzase un credit în urmă cu 18 ani

Un antreprenor englez a putut simţi un gustul dulce al răzbunării, dar şi-a împlinit şi o ambiţie personală după ce, devenit milionar, a cumpărat sediul băncii care îi refuzase un împrumut în urmă cu 18 ani.

Adam Deering avea 21 de ani când o bancă din oraşul său natal, Urmston, Anglia, i-a refuzat un credit de 10.000 de lire sterline pe motiv că e prea tânăr şi nu are experienţă în afaceri.    În mod ironic el a pornit ulterior propria afacere de gestionare a datoriilor şi a dezvoltat şi alte afaceri de succes în domeniu.  

18 ani mai târziu, Adam Deering, care este şi un dezvoltator imobiliar, a cumpărat sediul Băncii Regale a Scoţiei pentru 450.000 de lire sterline – ca o revanşă, dar şi pentru a marca o ambiţie împlinită.

„Am crezut mereu că dacă munceşti din greu pentru visul tău, totul e posibil”, spune acum antreprenorul de 39 de ani care a cunoscut suişuri şi coborâşuri în afacerile sale.  

„Am renunţat la jobul meu de vânzător când aveam 21 de ani, întrucât eram sigur că sunt talentat şi pot dezvolta afaceri de succes. Dar cum nu aveam nicio leţcaie, aveam nevoie de un credit bancar”, povesteşte el, potrivit Manchester Evening News.  

„M-am dus la ei cu un plan de afaceri detaliat şi am cerut 10.000 de lire sterline, dar managerul băncii nu m-a luat în serios. Mi-am pus tot sufletul în el şi îmi amintesc că stăteam cu degetele încrucişate sub masă aşteptând să se uite pe el şi să-mi dea un răspuns. Am fost devastat când în cele din urmă mi-a spus că sunt prea tânăr şi lipsit de experienţă şi nu-şi pot asuma riscul cu mine”.  

Următoarele luni au fost grele pentru tânărul antreprenor care nu a avut bani decât pentru un mic birou fără mobilier în el. 4 luni a dat telefoane de pe podea înainte ca afacerea să devină una de milioane de lire.  

„În multe momente am crezut că s-a sfârşit, dar nu m-am dat bătut şi am fot răsplătit”, a spus el care în 2014, adică doi ani de la refuzul creditului, şi-a vândut afacerea pentru 5 milioane de lire.  

Adam Deering, proprietarul mai multor companii de milioane de lire sterline, între care şi o firmă de insolvenţă, ţine şi discursuri motivaţionale în care îşi spune povestea sa de succes.  

Antreprenorul are planuri mari pentru clădirea băncii pe care vrea să o transforme în spaţiu comercial, dar şi de locuit.

Sursa: Adevărul.ro

 • Claudiu Târziu (AUR): Niciun politician din Rep. Moldova nu a luptat pentru cetățeni. Doar România
  Duminică au loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova, iar multă își pune speranțele într-un candidat sau altul. Aceasta abordare este una greșită pentru că oricine va fi ales, nu va putea rezolva nimic și nu va fi decât un instrument al unor grupuri de interese. Va face același joc al Rusiei pe care îl fac
 • Judecătorii au decis: nu se poate pune egal între AUR și PRO ROMÂNIA, UDMR, USR
  Curtea de Apel Prahova a încălcat dreptul constituțional al candidatului Nicolae Voiculeț de a candida la funcția de senator pe circumscripția PRAHOVA. Două instanțe de judecată au decis că AUR este altfel, așa că justiția pentru AUR va fi ciumă în timp ce pentru PRO ROMÂNIA(noul PSD), USR și UDMR va fi mumă. Pe aceeași
 • AUR a mai câștigat o luptă! Va avea doi consilieri la Deva
  AUR a reușit să câștige la alegerile locale din DEVA două locuri de consilieri locali, asta în ciuda furtului de voturi practicat. Tiberiu Bârstan și Ana Maria Gavrilă ar fi trebui să ajungă consilieri locali și să reprezinte interesele patrioților din zonă. Dar administrația coruptă locală avea alte planuri și abuzând de funcție a încercat
 • Cinci ani de la Colectiv și totul este la fel
  Au trecut degeaba 5 ani de la Colectiv.Aceeași oameni care atunci conduceau România o fac și astăzi.Spitalele sunt în continuarea surse de infecție și nu de tratare, nici un centru de arși nu a fost construit până astă. La 5 ani de la Colectiv românii își plâng morții pentru că justiția nu le-a făcut dreptate.
 • Nicolae Voiculeț: justiția aservită nu lasă românii adevărați să candideze
  Sistemul corupt și justiția selectivă asertivă încearcă blocarea candidaturii lui Nicolae Voiculeț la Senatul României și a listelor AUR din Prahova. „Am ales să lupt pentru credința noastră în Dumnezeu și să-l mărturisesc pe Hristos! Am decis să fiu alături de toți românii batjocoriți de un sistem care a înrobit și a vândut țara, dar
%d blogeri au apreciat: