DOVADA. Senatorul PNL Viorel Badea minte că totul ar fi bine în vamă pentru frații moldoveni

Distribuie acest articol!

Viorel Badea este senator de diaspora pus de sistem pe liste de când se știe. În toată această perioadă nu s-a evidențiat cu nimic special, adică nu a făcut nimic special: a venit la muncă, și-a luat salariul baban de parlamentar, a trăit bine, dar pentru românii din afara granițelor nu a făcut nimic.

În vămile dintre România și Republica Moldova frații moldoveni sunt întorși pe diverse motive. Cineva încearcă în vama românească să creeze sentimentul că România nu îi mai dorește și că nu se mai pot deplasa aici decât dacă au vize. Oricine se coboară în vamă poate vedea chipurile moldovenilor nemulțumiți întorși din cale.

Ca să ascundă această situație penibilă care face foarte mult rău și lasă impresia că la București cineva face jocurile Federației Ruse, senatorul Viorel Badea, cel care ar trebui să îi apere pe moldoveni, a ieșit pe la televiziuni să mintă cu nerușinare că totul este bine, perfect, că nimic nu s-a schimbat.

Iată mai jos documentele care arată faptul că unor cetățeni ai Republicii Moldova, care nu au cetățenia română, nu li s-a permis accesul pe teritoriul României și li s-a cerut viză.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: