Internațional

Donald Trump: Le urez Paște fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au fraudat alegerile!

Fostul președinte american Donald Trump nu a renunțat la acuzațiile de fraudare a alegerilor nici în urarea transmisă cu ocazia Sărbătorilor Pascale, astfel că, așa cum a obișnuit deja, Trump a avut un mesaj diferit de cel al altor oficiali.

„Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au falsificat alegerile prezidenţiale şi vor să ne distrugă ţara”, se arată în comunicatul lui Trump.

Din cauză că fostul preşedinte are conturile suspendate pe reţelele de socializare în urma asaltului din ianuarie, mesajul său de Paşte a fost distribuit pe Twitter de utilizatori actori, printre care şi Kenneth Vogel, reporter al New York Times.

„Nici Iisus nu ar fi putut s-o spună mai bine”, a scris el într-un comentariu care însoţeşte mesajul fostului lider de la Casa Albă.

Trump a fost învins categoric la alegerile din 2020 şi nu există dovezi care să arate faptul că scrutinul a fost fraudat.

Preşedintele Joe Bien şi prima doamnă Jill Biden au înregistrat un mesaj de Paşte în care i-au încurajat pe americani să se vaccineze. Biden a spus că vaccinarea este „o obligaţie morală” şi şi-a încheiat mesajul postat pe Twitter cu urarea: „Familia noastră vă urează sănătate, speranţă, bucurie şi pace. Paşte fericit tuturor!”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button