Dominic Fritz: Mă bucur pentru carantinarea Timișoarei! Val de ură populară împotriva primarului pe Facebook

Distribuie acest articol!

Primarul Timișoarei și-a exprimat bucuria față de prelungirea carantinei la Timișoara, acesta a fiind un susținător măsurilor restrictive. Fritz se pare că și-a atras un val de ură populară pentru deciziile sale abuzive.

„Carantinarea zonei metropolitane Timișoara este necesară pentru a preveni un colaps, altfel iminent, al sistemului sanitar. Alte variante de a opri creșterea rapidă a ratei de infectare din păcate nu există. Propunerea DSP de ieri de a continua carantinarea doar pentru o parte din zona metropolitană era ilogică și de neexplicat. Politizarea carantinării aici, la Timișoara, a dus la blocajul din CJSU și de aceea decizia a fost luată de către Guvernul României, prin ordinul secretarului de stat Raed Arafat.

Salut hotărârea de a continua carantina în forma în care CJSU a argumentat-o și decis-o acum două săptămâni, pentru Timișoara și toate cele 4 comune periurbane. Am atras atenția ieri că modul în care se iau deciziile privind carantinarea este viciat și lipsit de asumare. Îl susțin pe ministrul Vlad Voiculescu în inițiativa lui de modificare a algoritmului de carantinare: măsurile luate trebuie să fie clare, logice și predictibile.”, a scris Dominic Samuel Fritz.

„Ați putea să va înțelegeți între voi în prealabil înainte de a da decizii contradictorii de pe o zi pe altă? Parcă sunteți niște copiii care nu se pot înțelege pe jucării…

Efectiv va bateți pu*a de micile afaceri!

PSD PNL PLUS USR, aceeși mizerie!!!

Dominic Fritz, Alin Nica, Raed Arafat, nu e despre conflictele voastre politice acum! Va veți bate pentru ciolan după… Acum puteți să va comportați că niște adulți responsabili?

Altceva decât lupta politică nu știți… Uitați că nu sunteți „la putere”, sunteți reprezentanțîi noștri! Nu sunteți vedete pentru că v-am votat!

E timpul să nu va mai certați pentru jucării! Grow Up!!!”, îi scrie un utilizator Facebook.

Un alt comentator scrie că „De când ai susținut carantină și până astăzi au intrat în România două tranșe de Pfizer. Cam așa arată distribuția lor:

București – 161460

Cluj – 76050

Iași – 76050

Brașov – 66690

Constanța – 64359

Timișoara – 64359

Craiova – 60840

Legat de acest subiect, cea mai mare performanță obținută de către voi a fost „facilitarea accesului pe platforma” cu 4 zile mai devreme a grupei a III la un vaccin pentru care nu se prea înghesuie nimeni și pentru care nici nu mișcăți nimic să câștigați încrederea celor ce doresc să se vaccineze.

Ce e drept, nu rămâne decât să salutăm decizia lui Arafat, ultima soluție devine prima atunci când cei aleși să te reprezinte sunt niște incompetenți”.

Postarea primarului a adunat peste 2.200 de comentarii, majoritatea negative, de la oameni care sunt că îl regretă pe fostul primar Nicolae Robu și că regretă că l-au votat pe Fritz.

„Nu există logică în aceste măSSuri ! De un an de zile nu s-a făcut nimic , dar NIMIC , nici în Timiș nici în țară , pentru rezolvarea situației ! Doar s-a furat , la greu !”

„Carantină ,real nu există.. singurele restricțîi reale sunt cele impuse zonei horeca. Toate pierderile sunt suportate doar de proprietari .. Toată această mascaradă trebuie să înceteze. Ori închideți tot și poate vom vedea un rezultat pozitiv , ori întăriți sistemul medical să facă față realității. Dar, cum să închideți tot?? Asta ar însemna să închideți marile corporații… și .. nu vreți să îi supărați…”


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: