Dl. Iohannis, nu știe Alexe din ce funcție să își dea demisia…

Distribuie dacă ți-a plăcut

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a spus într-o conferință de presă că este nevinovat și că nu are de ce să se autosuspende din funcție până la soluționarea dosarului deschis de DNA, așa cum îi sugerase președintele Klaus Iohannis. Alexe ar fi primit mită 22 de tone de tablă.

Întrebat duminică, într-o conferință de presă, ce îi răspunde preşedintelui Klaus Iohannis, care a declarat că se aşteaptă ca Alexe să se autosuspende din funcţiile publice dacă va fi urmărit penal, președintele CJ Iași a spus: “Ai idee şi din ce funcţie? (…) Îl respect prea mult pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a-i comenta deciziile. Ştiţi foarte bine că este persoana publică pe care o apreciez foarte mult şi evident din acest motiv nu sunt în măsură să comentez declaraţiile domnului preşedinte Iohannis”, a răspuns Costel Alexe.

Președintele Klaus Iohannis spusese în urmă cu o lună că Alexe ar trebui să se autosuspende din funcții până la lămurirea dosarului deschis de DNA.

“Sincer, eu cred că această discuție trebuia să aibă loc de mult și să fie mai scurtă, am mai spus că persoanele urmărite penal sau penalii, așa cum i-am numit, n-au ce cauta în funcții publice. Nu știu dacă PNL trebuia să discute, dar dacă Alexe va fi cercetat penal, m-aș aștepta să se autosuspende din funcții până când se clarifică aceste aspecte”, a declarat Klaus Iohannis pe 12 ianuarie.


Distribuie dacă ți-a plăcut
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: