Internațional

Directorul politic al lui Viktor Orbán: Bruxelles-ul a fost capturat de elita pro-război și coruptă

La Bruxelles trebuie realizate anumite schimbări, iar pentru aceasta dreapta trebuie să câștige la alegerile pentru Parlamentul European din 2024, a declarat directorul politic al premierului la Picnicul Civic organizat de Fundația pentru Ungaria Civilă la Kötcse, județul Somogy.

Potrivit lui Balázs Orbán, acesta a fost subiectul principal al evenimentului care a avut loc cu uşile închise, la care a ţinut un discurs şi premierul Viktor Orbán.

Bruxelles-ul a fost capturat de elita pro-război și coruptă, care a provocat pagube foarte grave Europei, astfel că trebuie realizate anumite schimbări, însă pentru aceasta este necesar ca reprezentanții de dreapta din Europa și din Ungaria să obţină încredere la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor, a precizat directorul politic al premierului ungar jurnaliştilor adunaţi la picnicul de la Kötcse.
Balázs Orbán s-a referit la sondajele de opinie când a vorbit despre faptul că dreapta se află într-un proces de consolidare, ceea ce este – aşa cum a spus – o evoluţie importantă.

„Dacă dreapta se consolidează peste tot, atunci se pot realiza schimbări la Bruxelles, a adăugat oficialul ungar.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button