Magazin

Dimitar Berbatov, critică dur: „Ronaldo și Messi nu merită să fie acolo”

Fostul fotbalist bulgar Dimitar Berbatov (39 de ani) îl consideră pe atacantul polonez Robert Lewandwoski (32) drept favoritul la câștigarea premiului „The Best”, oferit de FIFA.

FIFA va desemna câștigătorii premiului The Best în această seară. Cei trei finaliști pentru distincția de cel mai bun fotbalist al anului sunt Robert Lewandwoski (Bayern Munchen/Polonia), Leo Messi (Barcelona/Argentina) și Cristiano Ronaldo (Juventus/ Portugalia).

Dimitar Berbatov: „Ar fi nedrept dacă n-ar câștiga Robert Lewandowski”

Berbatov, în prezent ambasador Betfair, spune că Robert Lewandowski ar trebui să câștige premiul.

„Sunt surprins că Ronaldo și Messi sunt printre finaliștii pentru premiile FIFA Best, deoarece nu sunt sigur că meritau să fie acolo. Cred că ar trebui ca Robert Lewandowski să câștige. Cred că el merită premiul. Nu sunt atât de sigur cine ar mai trebui să fie acolo. Oamenii vor disputa si specula întotdeauna despre cine ar trebui să fie nominalizat. Sunt acești trei jucători și cred că Lewandowski merită să obțină premiul. Ar fi nedrept dacă nu l-ar câștiga. Cred că a fost nedrept că Balonul de Aur nu a ajuns la el anul acesta, deoarece era favoritul meu și al multor oameni. Cred că ar fi trebuit să obțină acel premiu și, sper că acesta va compensa. Uneori, din păcate, fotbalul este o afacere în spatele cortinei, iar PR-ul și agenții lucrează mult mai departe de ce se poate vedea pe cameră”, a declarat Berbatov pentru Betfair.

Robert Lewandowski a câștigat tripla campionat-cupă-Liga Campionilor alături de Bayern Munchen sezonul trecut. Polonezul a fost decisiv în parcursul echipei sale, fiind golgheter atât în Bundesliga, cât și în Liga Campionilor.

Finaliștii premiilor The Best:

  • Cel mai bun jucător: Robert Lewandowski (Bayern Munchen/Polonia), Leo Messi (Barcelona/Argentina) și Cristiano Ronaldo (Juventus/ Portugalia).
  • Cel mai bun antrenor: Jurgen Klopp (Liverpool,  Marcelo Bielsa (Leeds United), Hans Flick (Bayern Munchen)
  • Cel mai bun portar: Manuel Neuer (Bayern Munchen), Alisson Becker (Liverpool), Jan Oblak (Atletico Madrid)
  • Trofeul Puskas (cel mai frumos gol): Giorgian De Arrascaeta, Son Heung-min, Luis Suarez
  • Cea mai bună fotbalistă: Lucy Bronze (Lyon), Wendie Renard (Lyon), Pernille Harder (VfL Wolfsburg / Chelsea)
  • Cel mai bun antrenor din fotbalul feminin: Emma Hayes (Chelsea), Jean-Luc Vasseur (Lyon), Sarina Wiegman (Țările de Jos)
  • Cel mai bun portar din fotbalul feminin: Alyssa Naeher (Chicago Red Stars), Christiane Endler (PSG), Bouhaddi Sarah (Lyon)

Sursă text: gsp.ro

Sursă foto: stiripesurse.ro

Back to top button