Politică

Digi24 a ales: CTP, dat afară după ce l-a refuzat pe Simion

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a anunțat într-o postare pe pagina sa de socializare că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Digi24. Gazetarul transmite că decizia a aparținut exclusiv conducerii postului. Se pare că decizia Digi24 vine în urma criticilor aduse de jurnalist față de gafa făcută în urmă cu câteva zile, în care se prezenta un video vechi de câtiva ani ca drept interviu cu un recrut rus, dar și comentariile acide la adresa președintelui AUR, George Simion.

La observația jurnalistului Claudiu Pândaru, realizatorul emisiunii „Cap limpede” că el personal nu-și pune „stavilă” în a invita sau nu invita pe cineva în emisiune, în legătură cu George Simion, CTP a răspuns: „Dar eu pun, tocmai asta încerc să vă spun. Sigur că e alegerea mea. Și tocmai încerc să vă comunic că, de pildă, dacă vreun reprezentant AUR sau domnul acesta ar călca aici, ar sta pe acest scaun, atunci eu nu mai vin în postul Digi24.”

Se pare că Digi24 i-a îndeplinit dorința

„Diagnosticul – mai dăunător decât boala

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.
Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a transmis gazetarul pe facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button