Politică

Diana Șoșoacă pleacă la Bruxelles pe un salariu de zeci de mii de euro pe lună. E la fel ca Mihai Tudose și Rareș Bogdan, o oportunistă!

Diana Șoșoacă, cunoscută pentru pozițiile sale eurosceptice și declarațiile controversate, a plecat la Bruxelles pentru a ocupa o funcție de europarlamentar deși este o susținătoare înverșunată a ROEXIT. Aceasta va beneficia de un salariu substanțial, estimat la zeci de mii de euro pe lună, în ciuda poziției sale publice vehemente în favoarea ieșirii României din Uniunea Europeană.

Oportunitatea de LUX de la Bruxelles

Diana Șoșoacă este cel mai mare critic al Uniunii Europene din România, partidul său fiind o anexă a serviciilor secrete din Federația Rusă. De-a lungul timpului, aceasta a susținut în mod constant că România ar trebui să își recâștige suveranitatea și să iasă din blocul comunitar, pe care îl consideră restrictiv și dăunător intereselor naționale, dar și o apropiere rapidă de Rusia lui Vladimir Putin.

Criticii au subliniat ironia situației, acuzând-o de ipocrizie și oportunism. „Este absurd ca cineva care dorește ieșirea României din UE să accepte un salariu generos plătit de o organizație europeană”, a declarat analistul politic Adrian Marinescu.

„Acest lucru ridică întrebări serioase despre sinceritatea convingerilor sale și despre integritatea sa ca lider politic. În opinia mea, Diana Șoșoacă este o oportunistă și nu este cu nimic diferită de Rareș Bogdan sau Mihai Tudose. Toți vor să trăiască în lux pe banii Europei și să muncească cât mai puțin. Ceva clasic pentru scursurile din politica românească.”, a mai completat acesta.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button