Știrile 60m.RO

Diana Șoșoacă de la AUR: UDMR nu mai este votat de unguri. PSD aduce voturi în fiecare secție

Marile partide nu își pot face jocul murdar dacă nu au și câțiva sateliți pe care să-i folosească în anumite conjuncturi.

Unul dintre partidele prezente în toate Parlamentele de la`90 încoace este UDMR-ul. Nici măcar nu este înregistrat ca partid politic, dar asta este o altă discuție și o vom dezvolta într-un alt articol.

Această asociație, denumită Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, autoproclamată partid politic, s-a tot lipit ba de un guvern, ba de altul. Mai marii acelor vremuri le-au aruncat și lor câte un os de ros, oferindu-le funcții în Guvern. Multe blaturi au fost aranjate și multe guverne au fost votate sau date jos cu ajutorul UDMR-ului.

Această platformă culturală, care se declară că reprezintă interesele maghiarilor din România și le apără drepturile, doar asta nu fac. De 30 de ani ei nu vin decât cu promisiuni în județele unde este concentrat cel mai mare număr de etnici maghiari. Nu au făcut decât să semene ură și dezbinare. Copii nu mai știu să vorbească româna, la școală singura materie în limba română este… limba română. Ca urmare, județele din inima țarii, Harghita, Covasna și Mureș, de a căror administrare locale se ocupă UDMR-ul, sunt cele mai sărace din România.

Ungurii nu mai vor să-i voteze. S-au săturat de promisiuni și vorbe deșarte.

Desigur, UDMR-ul a intrat în alertă. PSD-ul, care a guvernat România mereu alături de UDMR, rămân fără unealta lor politică și le aduce voturi pentru a putea intra în parlament.

Dragi români, pe 6 decembrie ieșiți într-un număr cât mai mare și nu mai puneți ștampila pe acești trădători, separatiști care vor autonomie în mijlocul țării noastre.

Pe 6 decembrie scoatem UDMR-ul din parlament. România trebuie condusă de ROMÂNI, nu de străini. A venit timpul să dăm României AUR-ul pe care îl merită!

Back to top button