Știrile 60m.RO

Diana Șoșoacă, acuzată de propriul soț că își regizează amenințările. „Este o actriță din naștere. Era simpatizantă și votantă USR”

Scandalul din familia Șoșoacă continuă! Silvestru Șoșoacă spune că tot ceea ce acuză senatoarea că i se întâmplă, în special amenințările, sunt doar regizări pentru a atrage atenția, pentru că știe că nu mai are vreo șansă în politică, susține soțul. Mai mult, modelul de conducere al partidului ar fi inspirat chiar de la adversarii politici din USR. 

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a adus noi acuzații în scandalul din familia lor, susținând că toate amenințările și acuzațiile făcute de către aceasta sunt doar regizări menite să se mențină în atenția publicului.

El a declarat că Diana Șoșoacă ar fi conștientă că nu mai are nicio șansă în politică și ar recurge la astfel de strategii pentru a-și menține notorietatea.

Mai mult, Silvestru Șoșoacă a sugerat că modelul de conducere al partidului din care fac parte ar fi fost inspirat chiar de la adversarii politici din USR, alimentând astfel și mai mult conflictul din interiorul familiei și din mediul politic.

„Diana este o actriță din naștere. Ea o dată la două săptămâni face ceva pentru a ieși în evidență. Asta nu înseamnă că situația este  un ajutor pentru ea, chiar o decredibilizează și o aduce de la 25% la 5% și chiar la 4.6% și e clar că nu mai poate intra în parlament”, a spus Silvestru Șoșoacă.

În plus, soțul senatoarei SOS a amintit despre vechile simpatii politice ale Dianei Șoșoacă, total opuse celor pentru care s-a făcut cunoscută pe scena politică.

„Știe lumea că era era o USR-istă cu gânduri de plecare prin străinătate. Da bineînțeles! era simpatizantă și votantă USR”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button