Politică

Deputații AUR împreună cu Igor Grosu: Basarabia e România!

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a participat la ședința solemnă comună a Camerei Deputaților și Senatului României, organizată cu ocazia începerii noii sesiuni parlamentare.

„Suntem într-un moment extraordinar al relației noastre bilaterale cu România. Acum avem șansa istorică să ne realizăm obiectivele comune. În anii următori vom fi foarte ocupați cu proiecte comune. Am încrederea că prin soluțiile concrete și prin instrumentele pe care le avem la dispoziție, vom putea atinge obiective comune și interconectarea Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.”, a declarat Igor Grosu.

Liderul de la Chișinău a fost întâmpinat călduros de deputații partidului Alianța pentru Unirea Românilor care i-au transmis un singur lucru: „Basarabia e România!”.

„Atât i-am spus lui Igor Grosu Președintelui Parlamentului RM: BASARABIA E ROMÂNIA! Întrebări:Art. 13 în constituție limba românăInterdicția deputatului României George Simion.”, a scris deputatul basarabean, Ciprian Ciubuc, pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button