JUSTIȚIE

Deputat dus la audieri: DNA a descins miercuri dimineața, la organizația PNL Argeș

Direcția națională Anticorupție (DNA) a descins miercuri dimineața, la organizația PNL Argeș. Deputatul Gheorghe Adrian Miuțescu președintele PNL Argeș a fost luat de procurorii anticorupție la declarații.

Trebuie spus că Miuțescu este un susținător declarat al lui Ludovic Orban.

O parte dintre membrii argeșeni ai PNL susțin că este vorba despre o răfuială politică de la vârful partidului, care se transmite, se pare și în teritoriu. Este de notorietate conflictul deschis dintre „tabăra ” Orban și „tabăra Cîțu.

Alegerile pentru liderii PNL din județe au fost marcate de imense scandaluri. Nici organizația de Argeș nu a făcut excepție.

Întregul proces de vot a fost marcat de un scandal imens. Candidații au fost Gelu Tofan, susținut de președintele PNL, Ludovic Orban, și de liderul din Argeș, Adrian Miuțescu, și Mihai Coteț, apropiat de premierul Florin Cîțu.

Problemele au început încă de la legitimarea membrilor filialei. La triajul celor care intrau în sala în care aveau loc alegerile a participat și Gelu Tofan. Apropiații premierului au acuzat că au fost falsificate convocatoarele, scoși de pe listă susținători ai lui Coteț și că au devenit peste noapte susținători ai candidatului apropiat de Orban.

„Dragi români, vi se pregătește o perioadă fantastică, o perioadă de şapte ani în care unii se visează faraoni şi alţii vor trebui să suporte consecinţele unei crize pe care nu în totalitate a generat-o guvernarea, dar criza politică a accelerat şi agravat condiţiile medicale şi economice. Având un plan atât de fantastic şi eu considerându-mă un om normal, consider că e mai bine să reprezint liberalismul din afara PNL şi să sper că la un moment dat partidul îşi va reveni”, a spus Antonel Tănase, din guparea Orban, un apropiat al lui Miuțescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button