Deputat AUR: Abuzul și discriminarea contra studenților și cadrelor didactice trebuie să înceteze

Distribuie acest articol!

În interpelarea sa către ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, deputatul AUR Dumitru-Viorel Focșa i-a cerut acestuia să înceteze orice formă de șantaj ce are ca scop forțarea elevilor, studenților și profesorilor să se vaccineze împotriva Covid-19 împotriva voinței lor, ca și când simpla testare nu mai este suficientă.

Deputatul AUR a făcut referire la o serie de acțiuni și declarații recente care vizează discriminarea elevilor și studenților nevaccinați, precum obligativitatea de a purta combinezon în cadrul anumitor activități educative sau oferire anumitor avantaje celor vaccinați.

Ați reușit să îngroziți o țară întreagă cu idei care mai de care mai năstrușnice: trimiterea studenților nevaccinați la orele de practică sau laborator în combinezoane de protecție pe care să le poarte pe tot parcursul programului didactic. Mai mult, ați sugerat prioritizarea studenților vaccinați în procesul de cazare, adică susțineți discriminarea celor nevaccinați.

Într-un guvern normal și funcțional care urmărea intereselor poporului, s-ar fi suplimentat numărul de locuri în cămine, s-ar fi investit în construirea căminelor sau alte modalități de ajutorare a studenților care au nevoie de cazare”, a declarat Dumitru-Viorel Focșa de la tribuna parlamentului, precizând că actualul ministru al Educației nu a venit cu alte soluții în afară tentativelor de forța studenții să se vaccineze.

Urmăriți declarație deputatului AUR Dumitru-Viorel Focșa aici:


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: