PoliticăȘtirile 60m.RO

DE RÂS? Orban promite 3 autostrăzi în Moldova

Suntem la o emisiune de divertisment și noi nu știm acest lucru.

În acest moment în Moldova nu s-a realizat nici un kilometru de autostradă. Sunt ceva lucrări nefinalizate la șosele de centură pe care ei, politicienii, le numesc autostrăzi… A, să nu uităm, a făcut Ștefan Mandachi un metru, dar nici un metru nu este un kilometru.

În funcție de locul în care se află în campanie de locale se promite câte un traseu: la Buzău prin Brașov, la Piatra Neamț din Cluj, la Focșani din București.

„O companie care să investească într-o localitate are nevoie de lucruri simple: acces la apă, canalizare, gaz, curent electric și cai de transport. Tocmai aceste lucruri trebuie realizate pentru Moldova, pentru a putea asigura conectarea Moldovei cu toată infrastructura de transport europeana, iar pentru fiecare localitate să asigurăm aceste minime elemente de civilizație: apă, canal, gaz, curent, asfalt și să putem să atragem investiții. Moldova va fi net beneficiara investiților Guvernului pe care il conduc, în urmatorii 10 ani”, a mințit Orban.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button