Politică

Darius Pop, despre finanțarea presei din banii românilor: Atunci când subiectul este sensibil, iar hoții nu au scuze, pur și simplu nu se prezintă la dezbateri

Deputatul AUR de Maramureș, Darius Pop, anunță că la ședința comisiei de cultură, arte și mijloace de informare în masă, partidele sistemului au tras chiulul având în vedere faptul că zilele trecute au fost deconspirați printr-o anchetă jurnalistică. Zeci de milioane de euro din subvenția publică pentru partidele politice sunt sifonate cu ajutorul televiziunilor și site-urilor de casă, astfel partidele sistemului au o parte de o presă obedientă și lipsită de coloană vertebrală. Mai mult, DNA a cerut documente de la PSD pentru contractele cu presa, fiind și lansate acuzații de spălare de bani.

„Atunci când subiectul este sensibil, iar hoții nu au scuze, pur și simplu nu se prezintă la dezbateri.

Azi, 20.09.2022, am asistat la ședința comisiei de cultură, arte, mijloace de informare în masă, în calitate de secretar al acestei comisii, la discuțiile cu Consiliul Național al Audiovizualului cu privire la finanțarea presei de către partidele politice și impactul acestei acțiuni asupra peisajului media din România.

Partidele sistemului vor spăla în continuare banii publici, iar românii vor primi doar propagandă mincinoasă și manipulatoare, plătită scump din banii poporului. Dorim să stopăm această cangrenă propagandistă și spălare de bani prin televiziuni private, de către partidele sistemului!

Unde sunt colegii parlamentari, membrii ai acestei comisii?

Românii trebuie să cunoască adevarul!”, a declarat deputatul AUR, Darius Pop.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button