Știrile 60m.RO

Daniel Rusu, la Știrea Zilei: nu poți batjocori poporul român doar pentru că tace, pentru că are bun simț

Pădurile României sunt tăiate fără de milă de companii străine, majoritatea provenind din Austria. La ei în țară nu au voie să facă acest lucru, însă în România au găsit politicieni ieftini pe care să îi corupă.

Daniel Rusu, deputat în Parlamentul României din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a povestit la emisiunea Știrea Zilei de pe 60m.ro despre defrișările masive din țara noastră, despre companiile străine care nu respectă legile și profită de faptul că au găsit aici politicieni ușor de corupt, prin intermediul cărora își apără interesele.

„Străinii nu respectă legea la noi în țară în primul și primul rând pentru că le permitem. De 31 de ani clasa politică care s-a perindat la putere le-a permis acest lucru. Totul a început cu negocierile pentru intrarea României în Uniunea Europeană și în NATO, negocieri care au fost duse în genunchi de către mai marii noștri de la acea vreme. Aceștia, în loc să ne apere interesele noastre și să facă o negociere în interesul țării noastre și a națiunii române, au dat tot pe nimic.

Am avut la conducere niște politicieni fără dragoste de neam și de țară, nu s-au gândit decât la interesul lor, la buzunarul lor și la familia lor. Nu au fost în stare să fie demni, nu au fost în stare să spun un NU hotărât în fața mai marilor Europei și au preferat să se facă preș în lor, și chiar mai mult – să-i favorizeze de legile care astăzi sunt încă în vigoare și care permit acestor mastodonți europeni să facă jaf în pădurile României”.

Domnul deputat Rusu, întrebat dacă este normal ca străinii să fure lemne cu camioanele cu trenul, cu vagoanele, și nu fac pușcărie, pe când un român care taie o căruță de lemne pentru a se încălzi face ani grei de pușcărie, ne-a spus că „aproape nimic în țara noastră nu mai este normal. Luminita de la capătului tunelului a început să se vadă abia acum, la aceste alegeri. Lumea a început să se deștepte.

Nu poți să îți permiți să batjocorești poporul român doar pentru faptul că tace, că are bun simț și să lași o clasă politică deja prea hazardată, prea ajunsă la un nivel de unde să se uite de sus la poporul român. Nu mai putem permite acest lucru. Sperăm ca legislația să se schimbe și să fie și în favoarea oamenilor nepăstuiți, mulți dintre ei sunt alegători AUR. Noi de asta suntem aici, ca să le dăm respect și oferim dreptate”.

Emisiunea Știrea Zilei din 13 ianuarie poate fi urmarită aici

Back to top button