PoliticăȘtirile 60m.RO

Daniel Rusu, AUR: băieții deștepți din energie sunt finanțatorii unor partide și a campaniilor electorale

Invitatul special în cadrul emisiunii Știrea Zilei cu Doina Grosu, din data de 13 ianuarie, a fost Daniel Rusu, deputat al Alianței pentru Unirea Românilor. Deputat de Alba, Daniel Rusu a povestit despre situația din Sebeș, atrăgând atenția cu această ocazia la cotele alarmante de poluare cu efect cancerigen.

„Dacă mergem în Germania, sau în orice țară europeană, observăm că 90% din imobilele oamenilor sunt înțesate de panouri solare, care se încarcă de la lumină și le conferă cetățenilor aproape gratuitatea energiei pe care o folosesc. La noi nu se poate. Avem niște băieți deștepți, care sponsorizează campaniile electorale, iar după aceea vin să-și ia partea de tort”, susține Daniel Rusu.

Deputat AUR spune că „Românii trebuie să se trezească și să vadă cine luptă pentru țară, cine iubește țară și cine gândește cu suflet curat pentru ei. Să nu se mai lase păcăliți o dată la patru ani de această prezentare frumoasă a partidelor

Întrebat dacă aceste companii străine pot fi închise dacă nu țin cont de condițiile de mediu și nu le respectă, invitatul emisiunii Știrea Zilei răspunde: „Dacă lucrăm la legislația din România pentru a nu mai fi așa permisivă putem închide orice companie.”

Totodată acesta susține că legislația trebuie rescrisă împreună cu speciliștii din domeniu pentru a nu mai exista portițe de scăpare pentru cei care încalcă legea.

Întreaga emisiune din 13 ianuarie poate fi urmărită aici:

Back to top button