Știrile 60m.RO

Dan Tanasă (AUR): AUR solicită Avocatului Poporului să conteste la CCR ordonanța comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale

PSD și PNL oferă un 8 Martie de coșmar pentru democrația din România. Au așteptat o săptămână pentru a acționa, așa cum au făcut-o mereu de altfel, noaptea ca hoții și într-o zi de vineri pentru a călca în picioare ordinea constituțională din România și toate normele unei democrații.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, într-o acțiune demnă de un adevărat grup infracțional organizat, au ales să meargă până la capăt cu demersul lor ilegal, neconstituțional și antidemocratic de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Motivul? Să își salveze propriile scaune. Totul din cauza fricii lor față de AUR.

Au ales metoda Ordonanței de Urgență pentru a putea evita o contestație din partea partidelor din opoziție la Curtea Constituțională.

Le este teamă să stea față în față cu CCR, pentru că sunt și ei conștienți că actul pe care Guvernul Ciolacu l-a adoptat, sub atenta supervizare a lui Toni Greblă – actualul șef al AEP și băiatul de casă al PSD bun în momentele cele mai dificile pentru partid, este unul profund neconstituțional.

AUR solicită public Avocatului Poporului, doamnei Renate Weber, să își exercite mandatul de apărător al drepturilor și libertăţilor românilor, al Constituției acestei țări, și să conteste de îndată la Curtea Constituțională ordonanța privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Orice urmă de ezitare din partea doamnei Weber înseamnă o încălcare a mandatului acestei de apărător al drepturilor românilor.

Nu vom ceda, ci vom lupta pentru români până la capăt!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button