Politică

Dan Negru îl desființează de Dominic Fritz: Centrul Timișoarei e plin de buruieni și gunoaie. Am ajuns de râsul țării

“Regele audiențelor TV”, cum este supranumit timișoreanul Dan Negru, întors în orașul natal și ieșit la plimbare în zona centrală, a avut neinspirația să intre și în unul din parcuri, situat la doi pași de Primărie. Spun neinspirația, pentru că ce-a văzut i-a stricat în mod sigur nu numai ziua, ci întreagă scurta descindere pe-acasă.

Un “acasă” în care din ce în ce mai puțini -deja foarte puțini!- timișoreni se mai regăsesc, de când cu Primarul lor neamț, Dominic Samuel Fritz, primit cu atâta entuziasm și votat atât de masiv -asta cel puțin aparent, dacă nu cumva s-a întâmplat și la Timișoara ca în Sectorul 1- de ei în 2020, în pofida faptului că nimeni nu știa nimic despre el, decât că e cetățean străin și nu al oricărui stat, ci ditamai al Germaniei.

Timpul a trecut, se fac acuș trei ani de mandat și Dominic Fritz a dovedit o incompetență și nepăsare de oraș incredibile, șocante de-a dreptul pentru timișoreni.

Imaginile cu mormane de gunoaie, cu buruienile de un metru la tot pasul, care au umplut Facebook-ul și, preluate fiind de televiziunile naționale, au făcut Timișoara, așa mândră cum e ea, de râsul țării, șantierele de neînțeles de longevive, total haotic gestionate, o schelă penibilă pe care s-au dat 350.000 de euro, pusă taman lângă Operă, incapacitatea de a genera noi proiecte pentru oraș -administrația Fritz e la zero absolut și în zi de astăzi, la acest capitol-, neștiința de a obține fonduri europene -este oficial și foarte ușor de verificat că niciun euro nu a intrat în conturile Primăriei în aproape trei ani pe vreun proiect Fritz, ci toate sumele cu care Fritz se laudă -sume mari, e drept- sunt pe proiectele moștenite gata pornite de la administrația Robu, lăsate de aceasta, cu tot cu fondurile aferente, câștigate!

Revenind la titlul articolului, precizăm că el este inspirat de postarea lui Dan Negru din mijlocul buruienarului găsit de el astăzi, în Parcul Civic din Timișoara.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button