Opinii

Dan Negru, către posturile TV: Încetaţi să mai folosiţi Armata României, chiar şi prin generali-rezervişti, în răspândac de panică generală

„Armata română a ajuns răspândac de panică cu generali în rezervă părtași la știri alarmiste. Săptămâna trecută, generalii apăreau pe ecranele unde breaking news era „în CÂTEVA ORE urmează o invazie iminentă”. Am stat orele alea lipit de ecrane. Au trecut ore, apoi zile. Iar n-au nimerit-o”, scrie, pe Facebook, Dan Negru.

„Opiniile despre război nu-s pariuri sportive. Nu-s păcănele. Poate iese, poate nu…Armata română nu are voie să fie părtașă prin generalii ei, rezerviști chiar, la breaking news-uri care anunță al treilea război mondial! Televiziunile, media sunt afaceri private, câștigă bani din panică, e treaba lor. Armata, NU! Armata se vrea a fi factorul de echilibru în societate! „Sprijinul cel dintâi și cel de pe urmă al unui neam”așa cum o definea Simion Mehedinți. „Generalii-păcănele” sunt departe de echilibru. De când cu războaiele, sunt vedete. Dacă așa arată conducătorii de oști din Armata Română, atunci am sfeclit-o”, adaugă Dan Negru.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button