Dan Barna a devenit tată. Internauții: Bun venit în grupul părinților medievali!

Distribuie acest articol!

Dan Barna, vicepremier şi co-președinte al USR PLUS, a devenit pentru prima oară tată. El a făcut anunțul pe Facebook, unde a și publicat o fotografie cu nou-născutul. Dan Barna și soția lui au un băiețel.

„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris vicepremierul pe rețeaua socială.

În doar câteva minute, postarea a strâns mii de like-uri și sute de comentarii.

Internauții l-au felicitat pe Barna. Cu ocazia unui schimb de replici, vicepremierul a precizat că are un băiețel, și nu o fetiță așa cum a crezut un comentator.

Oricum, în ciuda fericitei ocazii, cetățenii au profitat și au făcut și diverse aluzii la problemele pe care le întâmpină, mai ales că sunt părinți.

De exemplu, un cetățean i-a transmis lui Barna că poate acum o să realizeze cât de mică este alocația pentru copil.

Alții i-au spus că poate nici nu va fi băiat copilul său, în contextul ultimelor informații privind schimbarea termenului „sex” cu „gen” în buletinele electronice.

Un alt subiect pe care l-au evocat internauții a fost cel al educației sexuale:

  • „Poate cu ocazia asta vă regândiți și poziția vis-a-vis de educația copiilor, indiferent că e ideologică sau sexuală. Multă sănătate vă dorim familiei!”.
  • „Bun venit in grupul părinților medievali!”
  • „Sa va traiasca! O sa ii puneți meditatori trans? Si o sa îl învățați despre masturbare de la 6 anișori? Ca dumneavoastră nu cred sa aveți cutume medievale” – au fost doar câteva dintre comentariile pe această temă.

Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: