PoliticăȘtirile 60m.RO

Dacian Cioloș: nu sunt rezultatele pe care USR PLUS le-a așteptat

Dacian Cioloș consideră că rezultatele nu sunt cele așteptate de către partidul său și este nevoie să analizeze ce anume a supărat electoratul român.

Cu toate acestea nici el și nici Dan Barna nu au de gând să părăsească conducerea partidului, deși este evident că vina aparține celor doi:

„Rezultatele pe care le vedem nu sunt cele pe care le-am așteptat pentru România și, sincer, nu sunt cele pe care le-am așteptat pentru USR PLUS.

Ca să fie clar: responsabili nu sunt alegătorii.

Împreună cu colegii din USR PLUS trebuie să analizăm la rece și să înțelegem de ce prezența la vot a fost atât de scăzută.
Putem intui o parte dintre motive: de la alegerile desfășurate în plină pandemie la restricții cu privire la locul în care se poate vota care își au rădăcina în legea electorală.


Dar va trebui să discutăm și despre încrederea oamenilor în ofertele noastre electorale, despre motivarea lor în a ne încredința votul, despre greșelile pe care le-am făcut în ultimele luni.

Acum avem o responsabilitate mare față de guvernarea țării și de formarea rapidă a unei majorități solide reformiste în Parlament.

Obiectivul acum este să dăm României un guvern competent și capabil să producă reformele de care țara are atâta nevoie. Avem patru ani să vă convingem prin faptele noastre.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button