Politică

Curtea de Apel București suspendă decizia CNA de întrerupere a emisiei Realitatea Plus. Decizia nu este definitivă, dar este executorie

Curtea de Apel București a suspendat decizia CNA de întrerupere a emisiei Realitatea Plus. Decizia instanței, pronunțată joi, nu este definitivă, dar este executorie.

„Dispune suspendarea executării Deciziei CNA nr.356/11.05.2023 până la pronunţarea hotărârii definitive asupra contestaţiei. Cu recurs în 5 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel București”, se arată în minuta instanței.

Realizatoarea de la Realitatea TV, Anca Alexandrescu a scris pe 11 mai, într-o postare pe Facebook, că ”CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea plus pentru 10 minute din cauza plangerilor facute de Sorin Grindeanu si Sebastian Burduja!”.

”Au zis ca “n am invatat nimic desi mi au dat amenzi de 300.000 lei”! Vor sa obtina scoaterea mea de pe post! Ne cautam dreptatea in instanta!”, a mai scris realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button