Politică

CTP: Oare îşi va mai ţine Iohannis blocat postul de profesor de fizică la liceul Bruckenthal dacă va ajunge pe la UE sau NATO?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu se întreabă, pe Facebook, dacă Iohannis va continua să îşi ţină blocat postul de profesor de fizică la liceul Bruckenthal din Sibiu, în cazul în care ar ajunge în vreo funcţie pe la UE sau NATO.

„În caz că, după ce și-a făcut loc, dând peste cap alegerile prezidențiale și scurtându-și mandatul românesc cu 3 luni, Klaus Iohannis ajunge secretar general NATO, înalt reprezentant UE, comisar sau ce funcție s-o mai găsi pe la Bruxelles, suficient de înaltă ca să-și poată arunca paltonul pe ea, întrebarea este: va continua să țină blocat postul de titular al catedrei de Fizică de la liceul Brukenthal, așa cum face de aproape 30 de ani, de când s-a cărat din profesorat?”, se întreabă CTP.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button