Politică

Croitoreasa Dana Budeanu sare în apărarea Gabrielei Firea în scandalul „azilelor groazei”

Dana Budeanu intervine în scandalul „azilelor groazei” sărind în apărarea Gabrielei Firea.  Croitoreasa a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre atitudinea BOR, pe care o condamnă, dar și despre campania de denigrare împotriva Gabrielei Firea.

„Mai știi ceva de achizițiile din pandemie? Se duce cineva la pușcărie? Recuperăm ceva din cașcavalul ăla? Nu știi nimic de dosare? De ăia 60 de morți arși în mandatul lui magicianul. Nu colectiv. Știi ceva de dosarele acelea? Ăia 60 arși de vii în pandemie, doar ăia 60, nu sute de mii aruncați în saci de BOR. Nu ăia domnule Bănescu, aruncați în saci de BOR. Că sunteți milos, vă pasă de bătrâni. Dar de bătrânii aruncați fără slujbă în groapă v-a păsat? Știți că BOR n-a ieșit la Colectiv cu nicio declarație 4 zile? Mai știți marea panică pe hashtagi? Ați văzut cum se aplauda de hashtagi ieșirea lui Bănescu la BOR odată cu trotinetele din Guvern.

Bănescu e numit purtător de cuvânt după Colectiv, când a venit magicianul. Cu guvernul atunci a fost numit și marele hashtag Bănescu la BOR. Care astăzi e terminat pe jos. Aveți 80% din azilele de bătrâni. Majoritatea sunt la BOR. Poate Ciolacu are o idee așa pentru 2024 și trece toate centrele de sub BOR. Hai să le împărțim între PSD și PNL. Trecem toate centrele astea și așa știm exact care-i care.

Poate are Ciolacu o idee. Poate mai vorbește cu BOR-ul în 2024.Pentru că BOR-ul vorbește doar cu AUR. Păi pe AUR i-ai adus tu la 9%? Dar cine? Biserica! Unde a fost campania AUR? În biserici! Oamenii de la țară nu au Facebbok. Ce zice PNL? Aloo? Pensații, ce ziceți de ideea lui Dănuța.

Problema mea e că BOR-ul a devenit cam progresist. Astea sunt harneli de presă! Mă interesează co BOR-ul a abandonat o țară doi ani jumate și ne-au aruncat bătrânii, pentru care azi plânge Bănescu, în gropi în saci?

Problema din cămine este peste tot România. Nu e nicio problemă dacă nu se vrea să candideze Firea. Am văzut același joc și în 2020.

Tu ca pubilc să aduni toată presa, tot online-ul, toți postacii, biserica pentru așa o campanie? Ce v-a făcut Firea? Așa frică vă e? Firea e inamicul public din România? E un cretinism! Cum să ai reacție la așa ceva? Cum să halesc așa ceva?  Firea a fost răstignită tot mandatul de primar pentru acțiunile pro bătrâni”, a declarat croitoreasa Dana Budeanu.

Cameraman Ștefan Godei, liderul grupării criminale care tortura bătrâni în azile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, insotita de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, face o vizita la Scoala Gimnaziala nr. 181 din Bucuresti – cameraman Ștefan Godei, liderul grupării criminale care tortura bătrâni în azile

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button