Opinii

Cristoiu: Oana Lasconi îşi trage mucii, pe filmarea aia, de parcă zici că a aflat că maică-sa a făcut-o cu unul de la Hamas

„Enigma Lasconi” ridică multe semne de întrebare. „Cum de a aflat, abia acum, Oana Lasconi că mama ei a votat pentru familia tradițională în octombrie 2018?”, „De ce a dat-o jos Cătălin Drulă din fruntea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare pe Elena Lasconi?”, „Asistăm la un război Drulă-Lasconi?” sunt câteva dintre întrebările la care au răspuns luni, 6 noiembrie 2023, Ion Cristoiu și Robert Turcescu în cadrul podcastului „HAI Live” de pe canalul de YouTube „HAI România”.

Oana Lasconi este „una dintre cele mai importante actrițe din noul val”, este părerea lui Robert Turcescu, după ce a vizionat înregistrarea postată recent pe contul ei de Instagram. Oana Lasconi și-a exprimat dezamăgirea față de mama ei, care a semnat pentru familia tradițională la referendumul pentru familie. S-a simțit trădată de propria mamă pentru că ea este membră a comunității LGBTQIA+.

Robert Turcescu a vizionat, totodată, și „Weekly Ops”, o emisiune prezentată de Elena Lasconi pe canalul de YouTube „World of Tanks – Official Channel”, unde vorbește în mai multe limbi străine.

„Lumea românească a făcut cunoștință, ieri, cu, probabil, cea mai mare actriță a noului val. Fata este o actriță extraordinară! De cinci ani de zile, Oana Lasconi, fiica doamnei Elena Lasconi, face la Paris (Franța), săptămânal, o emisiune pe un canal de YouTube. De cinci ani de zile, exersează diferite ipostaze, roluri, vorbește în fața camerei dezinvolt, vorbește într-0 limbă străină dezinvolt. Pentru ea, povestea asta, să sufere, să tragă un oftat, asta este pistol cu apă. Fata, cum să vă spun… este fabuloasă ca actriță”, au fost primele cuvinte ale lui Robert Turcescu.

„Eu râd. Principala caracteristică a acestei secvențe (n.r. postarea ei de pe Instagram) în care ea își trage mucii este superficialitatea. Așa cum bocește ea, ai înțelege că a aflat, acum, că maică-sa a făcut-o cu unu de la Hamas. Vorbesc serios. Nu poți să bocești aflând că maică-ta a votat nu-știu-ce”, este părerea lui Ion Cristoiu.

„Plângi dacă a murit mama, tata. Domnișorica asta a interpretat un text de propagandă. Nu poți să plângi că ai aflat că mama ta a votat la referendumul pentru familie. N-a aflat că maică-sa a murit! (…) Eu cred că trebuie să plângem amândoi acum că domnișoara a descoperit că maică-sa nu-știu-ce a votat”, a adăugat Ion Cristoiu.

Robert Turcescu o consideră „fabuloasă”. Din punctul lui de vedere, Oana Lasconi „este antrenată”. „Pentru ea, ideea asta de cameră de luat de vederi este pistol cu apă. Să citească despre prompter este pistol cu apă.” „Fată face chestia asta aproape zilnic”, a reamintit el. „Ea este în diverse ipostaze, râde, plânge, e carismatică. Știe jocul cu camera de luat vederi.” „Evident că pentru ea să facă sceneta asta cu maică-sa a fost realmente o jucărie, o nimica toată”, susține el.

„Noi avem de a face cu un alt plan. Cu altceva. Probabil, că la nivel național s-a constatat că mă-sa nu e suficient de cunoscută pentru a candida la președinția România. Și USR-ul ce o fi zis? ”Cum facem noi cunoscut că există una Lasconi de la USR, primar la Câmpulung, care vrea să candideze la președinția România?” și-au băgat această ”dramoletă” cu fii-sa.

Mama ei, când a devenit primar la Câmpulung, a chemat preotul să sfințească primăria. Adică, știi că maică-ta este o creștină practicantă, stă cu icoana pe birou, iar tu spui că este un șoc pentru tine că maică-ta a votat DA la referendumul pentru familie?!”, a exclamat Robert Turcescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Cred că mișcarea cu retragerea Elenei lasconii din cauza acestei dramolete a fiicei este de fapt o lovitură cu ricoșeu pentru Barna și Voiculescu.
    Sa fim sinceri Elena Lasconii la alegerile europarlamentare candida, lua un scor bun și după aceea demisiona și lasă locul liber.
    In condițiile actuale Barna și Voiculescu nu știu dacă se vor câștiga aceste alegeri. Mi ai este și faptul că USR nu înseamnă doar Barna și Voiculescu. In cazul acesta mai trebuie să participe și alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button