Politică

Cristoiu, despre Firea: „Ciolacu are un interes ca ea să piardă alegerile”

Sunt controverse în legătură cu desemnarea candidatului PSD pentru alegerile locale de la București.

Sunt controverse uriașe în jurul candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei! Iar asta pentru că nici măcar în acest moment nu este clar dacă aceasta va fi sau nu candidat susținut de PSD. 

„Doamna Gabriela Firea este candidatul cel mai bine plasat”, spune Mihai Tudose. 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marți, că Gabriela Firea este singura care s-a înscris în cursa internă pentru candidatura la Primăria Capitalei, că organizația București o susține și că „ar fi culmea să fie singura candidată și să piardă”.  

„Eu la Primăria București am și candidat. Cu toate că doamna Firea… Momentan doar Gabriela Firea s-a înscris în cursa internă pentru candidat la Primăria București. Nu o susțin eu, o susține Organizația București. Ar fi culmea să fie singura candidată și să piardă”, a declarat Ciolacu.

„Marcel Ciolacu are un interes fundamental: Gabriela Firea să piardă alegerile. Nici nu discut! Gabriela Firea este o contracandidată a lui la șefia PSD, e printre puținele din vechea echipă care a rămas. Unii au fost arestați, alții au plecat. O lasă pe Gabriela Firea să se autopropună întotdeauna, în momentul în care ea se tot autopropune, el poate să spună în felul următor: „Nu am avut ce face.” Marea problemă este ca pierderea de Gabi Firea să nu fie resimțită de către PSD.”, a spus Ion Cristoiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button