Politică

Crin Antonescu își susține nevasta la Bruxelles: Îi ridică osanale lui Ciucă

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat duminică, despre Nicolae Ciucă, că ar putea fi un foarte bun candidat la preşedinţie, datorită formaţiei sale de militar. ”Eu zic că bine ar fi să vină generalul!”, a declarat Antonescu.

El a făcut declarațiile pe fondul competiției interne din PNL pentru ocuparea locurilor eligibile pe listele de candidați la alegerile europarlamentare din 2024. Printre cei care își doresc un post se numără și Adina Vălean, soția sa, potrivit informațiilor G4Media.

Crin Antonescu a declarat la Prima News că nu împărtăţeşte deloc ”grija prefăcută a unora pentru destinul PNL”.

”Cred că există un prohod programat de către unii, toată lumea moare de grija PNL-ului”, a spus Antonescu, el precizând că PNL este ”la fel de sănătos şi la fel de bolnav ca media politicii româneşti, ca PSD, ca USR”.

Despre candidatul la prezidenţiale, Crin Antonescu a afirmat că ”Nicolae Ciucă ar putea fi un foarte bun candidat la preşedinţie”.

”Un militar are nişte calităţi care sunt foarte utile în politică, pentru că şi politica este o bătălie, cu mijloace civile, fără arme, dar o bătălie”, a spus Antonescu. El le-a răspuns celor care spuneau că este în pericol democraţia, în partid saau nu ştiu unde, dacă vine un general.

”Eu zic că bine ar fi să vină generalul!”, a arătat Crin Antonescu, precizând că ”asta nu înseamnă afectarea democraţiei ci înseamnă capacitatea de a conduce, pentru că un partid trebuie condus şi un general trebuie să arate că ştie să conducă”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button