COS Târgoviște: Alexandru Munteanu de la USR-PLUS și prietenii MAFIEI RUSE

Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște este controlat de o serie de firme înregistrate în România și conexiuni directe cu companii offshore controlate de oligarhul rus Igor Zyuzin și interpușii săi. Cel mai important soldat al rușilor de la Mechel este Sergiu Lapti.

În această combinație de la COS Târgoviște avem firmele EAST EUROPE METAL CONCEPT SRL controlată de Shendakov Oleg, cu o cifră de afaceri de 51.238.488 Ron. East Europe Metal Concept SRL este la rândul ei deținută de INVEST NIKAROM SRL aflată în proprietatea lui Victor Chumakov. Aici avem o serie de firme interconectate controlate de tovarășii de la Moscova și Chișinău.

Sergiu Lapti

Am aruncat o privire pe lista de prieteni a dl. Sergiu Lapti și am descoperit oameni extrem de importanți în angrenajul statului rus. Pentru că nu ne intresează afacerile din Rusia, ne-am uitat pe la localnici. Un fost angajat al Mechel este implicat în politică, respectiv în filiala locală a USR-PLUS. Alexandru Munteanu de la USR-PLUS este prieten cu Sergiu Lapti și este de asemnea foarte interesat de situația combinatului COS TÂRGOVIȘTE dacă ne uităm la postările de pe pagina sa de Facebook. Domnul Munteanu de la USR-PLUS lucrează la  S.C. UPET S.A. Targoviste, o companie controlată până în noiembrie anul trecut de ucraineanul Iurie Pinzaru și Marian Dan.  S.C. UPET S.A. Targoviste a fost înființată de rusul Ovchinnikov Sergey și a funcționat în curtea combinatului.

Alexandru Munteanu

Secretarul de Stat Daniela Nicolescu spune că va salva combinatul de la Târgoviște. Doamna Nicolescu face parte din eșalonul doi al PNL, fiind o apropiată a lui Ludovic Orban. În campaniile electorale firma sa este bugetată cu sute de mii de euro de la partid, conform materialului realizat de Anchetatorii.ro despre finanțările partidelor politice.

Daniela Nicolescu

„Având în vedere salvarea locurilor de muncă și utilizarea pe scară largă a produselor obținute în cadrul COS Târgoviște, specialiștii din cadrul ministerului au identificat măsuri legislative, astfel încât statul român să poată prelua activul funcțional de la COS Târgoviște. Decizia finală cu privire la modul în care va fi rezolvata problema Combinatului de Oțeluri Speciale, va fi luată la nivel de coaliție, o discuție în acest sens urmând să aibă loc în cel mai scurt timp între Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, Ministrul Energiei, Virgil Popescu și Premierul Florin Cîțu.” , a spus secretarul de stat Daniela Nicolescu.

O doamnă din Rusia, Ksenia Mironova, care a studiat la ASE București administrarea afacerilor este prietenă cu domnul Sergiu Lapti și conform datelor publice din mediul online lucrează la Ambasada Rusiei la București.

Ah, nu… Doar KGBistii sunt sobri si seriosi rau!
KGBistele in schimb asa umbla noptile, despuiate prin baruri… Sa ademeneasca, sa pacaleasca si sa descoase agentii vostri! :)))
Pai ce?! …numai voi astia din vest sa aveti „James Bond girls”?! :)))))))) – Ksenia Mironova

Șeful cel mare este oligarhul Igor Zyuzin

Igor Zyuzin
Companiile lui Igor ZyuzinV
Vladimir Putin – Igor Zyuzin

Citește continuarea pe Anchetatorii.ro

%d blogeri au apreciat: