JUSTIȚIEPolitică

Cornel Nistorescu: „Sforarul” Iulian Dumitrescu e cercetat la domiciliu pentru o mită de câteva milioane de euro, în timp ce pentru sume mult mai mici alţii sunt în puşcărie sau dorm în arest

„Prea iubită și îndrăgită Doamnă! Aveți grijă că pe la Ministerul Justiției se produc derapaje din ce în ce mai  ciudate. Colegul dumneavoastră de partid, sforarul Iulian Dumitrescu de la Consiliul Județean Prahova, este cercetat la domiciliu pentru o mită încasată de cîteva milioane de euro”, scrie, în Cotidianul, jurnalistul Cornel Nistorescu, într-un editorial intitulat „Un bileţel pentru ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu”.

Pentru sume mult mai mici, alții fac pușcărie sau dorm în arest.

Mîine, se judecă  dosarul  reclamantului Lucian Isar, soțul dvs. (21459/299/2023).

V-a spus sau nu? Sau dumneavoastră i-ați sugerat să deschidă acest proces prin care să ceară anularea obligației de plată de o jumătate de milion de euro numai pentru faptul că păgubiții n-au avut de unde să-și recupereze banii? Dacă n-au avut de unde recupera, să se șteargă!

Nu cumva ați plănuit împreună partajul de pe urma căruia toate bunurile să vă  revină, iar soțul să rămînă amărît, fără  valori asupra cărora să poată fi executat?

N-ar trebui să-l sunați pe președintele Nicolae Ciucă să-l întrebați dacă vă puteți băga coada și pentru reclamantul Lucian Isar, dator cu 500.000 de euro, conform unei sentințe definitive a ÎCCJ.

Ce-ar fi să-l sunați pe președintele Klaus Iohannis să-l întrebați cum s-a descurcat cu casele de la Sibiu și dacă ar fi de acord cu o asemenea soluție trasă de păr și în cazul soțului dvs?”, scrie Nistorescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button