Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis: Timișoara iese din carantină

Distribuie acest articol!

Timișoara și localitățile periurbane ies din carantină, după cum arată decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Potrivit informațiilor, nu au fost suficiente voturi în ședința de sâmbătă seara în favoarea prelungirii carantinei, deși Institutul Național de Sănătate Publică recomanda prelungirea măsurii.

În urma analizelor de risc efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Timiș și a avizelor emise de Institutul Național de Sănătate Publică – astăzi, 20.03.2021, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a analizat propunerile de prelungire a măsurilor de carantinare pentru localitățile: Timișoara, Dumbrăvița și Giroc pentru o perioadă de 7 zile.

În urma votului exprimat, în cadrul CJSUT s-a votat după cum urmează: 20 voturi pentru, 9 abțineri și 9 voturi împotrivă, astfel ca prelungirea măsurilor de carantinare pentru localitățile: Timișoara, Dumbrăvița și Giroc pentru o perioadă de 7 zile nu a trecut, nefiind întrunită majoritatea necesara de 2/3 din membri prezenți pentru adoptarea hotărârii de prelungire a măsurii de carantinare”, transmite Prefectura Timiș, potrivit tion.ro.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: