Știrile 60m.RO

Comasații se ceartă ca la ușa cortului pe data alegerilor prezidențiale. Grindeanu, către Ciucă: Un poznaș în fruntea țării!

Comasații din PSD și PNL se ceartă ca la ușa cortului pe data alegerilor prezidențiale. Nicolae Ciucă nu are nici o șansă să intre în turul II al alegerilor prezidențiale și încearcă să tragă de timp. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a publicat un document semnat de Nicolae Ciucă, prin care programarea alegerilor prezidențiale în septembrie a fost aprobată de Biroul Politic Național al PNL.

„Un poznaș în slujba țării…. Domnul Ciucă ne spune că va respecta doar prevederile și termenele legale în ceea ce privește data alegerilor prezidențiale. Mă întreb ce era legal pe 3 martie și a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?! Probabil tot efectul căldurii de afară și al selfieurilor cu televizorul….”, a scris pe Facebook, Sorin Grindeanu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button