Politică

Clotilde Armand a luptat cu ”Mafia” până a decis să ceară bani mai mulți pentru ei

Războiul dintre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand și compania de salubritate Romprest este unul de notorietate. Primarul a cerut Consiliului Local și a primit dreptul de a rupe acest contract. În timpul scandalului, Clotilde Armand i-a acuzat pe cei de la Romprest că sunt un sistem mafiot.

După doi ani de certuri și scandaluri, timp în care locuitorii Sectorului 1 s-au trezit cu munți de gunoaie și șobolani în fața casei, acum situația pare că s-a schimbat radical.

Clotilde Armand a convocat, de la ora 10.00, o ședință a Consiliului Local Sector 1, iar pe ordinea de zi figurează și un proiect de hotărâre prin care primarul cere creșterea taxei pentru compania Romprest.

Conform proiectului, Clotilde Armand cere o creștere a tarifului cu 31,22%, iar explicația este creșterea prețurilor din ultimii doi ani.

Dacă decizia va fi aprobată, aceasta va intra în vigoare cu data de 1 august.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button