Claudiu Târziu: E amuzantă neputința isterică (poate și istorică) a liberalilor din echipa Cîțu

Distribuie acest articol!

Liderul AUR, Claudiu Târziu, vine cu o reacție după acuzele lansate în spațiul public de ”femeia fatală a PNL”, Alina Gorghiu, membru al echipei câștigătoare din care face parte și premierul, încă în funcție, Florin Cîțu.

„În lipsă de argumente pentru modul grosolan în care încalcă legea și regulamentele parlamentare, ca să-l apere pe Cîțu de demitere, acești rătăciți în democrație acuză AUR de extremism. Cea mai vocală pe acest subiect, după Cîțu însuși, care repetă întruna “AUR, AUR, AUR”, este femeia fatală a PNL, senatorul Alina Gorghiu. De ieri, stimabilei doamne i s-a năzărit o nouă dovadă a “extremismului” nostru. Faptul că deputatul… liberal Florin Roman s-a instalat abuziv la conducerea ședinței plenului reunit al celor două Camere i s-a părut perfect în regulă.

Dar reclamă drept o violență specifică “extremiștilor” faptul că Roman a fost îndepărtat de la prezidiu, aproape fără să fie atins, ci numai îndrumat, de către chestorul Camerei, deputatul AUR Antonio Andrușceac, care, atenție, are în atribuțiile funcției să refacă ordinea în ședință atunci cînd aceasta este tulburată. Pe urma acestei minciuni inflamate, dna. Gorghiu cere măsuri împotriva AUR. Or să ne ia caii de la bicicletă. Dar ce nu înțeleg acești pretinși liberali (care s-au dovedit la fel de ticăloșiți ca pesediștii cu care s-au aliat din nou, precum în timpul tentativei de lovitură de stat din 2012) este că, pînă la urmă, nu de noi trebuie să se teamă că le vom răspunde așa cum merită, ci de reacția poporului ajuns la limita răbdării.”, a declarat Claudiu Târziu pentru 60m.ro.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: