Știrile 60m.RO

Claudiu Târziu (AUR): Parlamentul a amânat cu două săptămâni dezbaterea pe ordonanța comasării alegerilor!

Senatorul AUR, Claudiu Târziu, susține că enatorii din Comisiile juridică și administrație publică reunite au amânat, luni, cu două săptămâni, aprobarea ordonanței de urgență care comasează alegerile. Târziu afirmă că motivul invocat de senatorii PNL și PSD a fost că este nevoie de un termen mai lung pentru amedamente.

”Este încă un gest disperat făcut de PNL și PSD pentru a avea garanția că opoziția va fi împiedicată să acționeze! (…) Este ireal cum Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă încearcă să pună monopol pe țară, iar partidele de opoziție nu au instrumentele necesare să acționeze, fiind cenzurate. Nu o să ne oprească!”, se arată în comunicat.

AUR a solicitat public Avocatului Poporului, doamnei Renate Weber,  să conteste  la Curtea Constituţională ordonanţa privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. conform sursei citate.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button