Politică

Claudiu Târziu (AUR): Am asistat la o zvârcolire disperată a sistemului, a statului paralel, împotriva AUR

Am fost martorii unui abuz de nedescris la adresa AUR, a membrilor și angajaților noștri. Am asistat la o zvârcolire disperată a sistemului, a statului paralel, împotriva AUR.

Motivul? Teama care i-a cuprins în fața ascensiunii AUR.

Filmul zilei de azi pare desprins dintr-o dictatură, dintr-un regim totalitar. Oameni luați de pe stradă, așteptați în fața scărilor de bloc, săltați de parcă erau ultimii infractori. La aceste abuzuri au fost supuși colegii noștri din AUR.

Mai mult, colegii noștri au fost umiliți în fața vecinilor lor, au fost percheziționați pe stradă, li s-au luat telefoanele, au fost tratați asemenea unor adevărați infractori, deși li s-a spus că sunt martori. Câțiva dintre colegii noștri au avut prezența de spirit să ceară mandatul de aducere în baza căruia sunt duși la audieri. Nu fusese emis! Au trebuit să aștepte până să primească mandatul.

Au fost toți audiați și au rămas cu calitatea de martori. Intimidarea unor persoane în timpul unei campanii nu poate avea decât un singur scop: acela de a ne opri pe ultima sută de metri, de a ne bloca. Asemenea imagini nu mă gândeam că voi mai vedea în România vreodată.

Românii trebuie să știe că dacă guvernanții fac acest act disperat în ultima săptămână de alegeri, înseamnă că stăm mult mai bine în preferințele electoratului decât ne arată sondajele de opinie. Duminică, indiferent câte acțiuni de intimidare vor avea loc, vom doborî politic acest stat paralel.

Nu ne lăsăm intimidați! Nu ne speriem!

Românii văd acest abuz, văd cum se încearcă boicotarea AUR în alegerile care vor avea loc duminică, 9 iunie. Este un dosar politic, menit să elimine AUR și să păstreze la butoane pe mai departe aceleași partide vechi ale sistemului!

Nu cedăm! Nu ne vor opri!

Puterea românilor e mai mare decât orice forțare a sistemului paralel coldist și păstorit de PSD și PNL.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button