Claudiu Năsui: Eu nu am intrat în politică ca să fiu ministru și să administrez niște clădiri

Distribuie acest articol!

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a dat declarații despre situația actuală a coaliției de guvernare. De menționat că, în cursul zilei de ieri, ministrul USR PLUS al Economiei și noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, au intrat într-un oarecare conflict, în momentul în care Vîlceanu a refuzat să ia în calcul promisiunea USR PLUS din campania electorală de la parlamentare: „Zero Taxe pe Salariul Minim”.

Claudiu Năsui: Avem mai multe politici pe care USR PLUS le-a susținut și reforme reale, unde suntem cumva în impas. Suntem în urmă!

Invitat la Digi24, Claudiu Năsui a fost întrebat dacă USR PLUS are intenția de a ieși de la guvernare. „O întrebare grea”, a răspuns ministrul, adăugând că „nu am intrat în politică ca să fiu ministru și să administrez niște clădiri și să mă uit la dezastru cum se întâmplă. Fie facem reforme, fie nu stăm să punem ștampila ce fac alții. Până la urmă reforma nu e un moft. Pe mine nu mă ajută cu nimic personal. Este un lucru bun pentru România. Dacă am intrat în politică pentru a face lucruri bune pentru România, atunci punem reformele pe locul întâi”.

Claudiu Năsui a adus în discuție inclusiv problema compromisului: „Înțeleg! Nu au vrut partenerii de coaliție, nu le facem. Ne-am angajat pe un program de guvernare. Tuturor ni s-a părut imperfect, pentru că nu era exact ceea ce ne-am dorit nici unul dintre noi. Dar era cel mai bun compromis posibil. Un compromis foarte bun”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: