PoliticăPrima Pagină

Cîțu l-a demis pe șeful ANPC: A deranjat mafia hipermarketurilor cu amenzile

Preşedintele ANPC, Claudiu Daniel Doloț, a fost eliberat din funcţie, joi, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu. Totodată, vicepreşedintele ANPC Mihai Culeafa a fost numit preşedinte interimar.

În Monitorul Oficial 1.101 a fost publicată, joi seară, decizia premierului Florin Cîţu referitoare la conducerea ANPC.  

”Art.  1. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Claudiu Daniel Dolot se eliberează din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.  

Art. 2. — Începând cu data prevăzută la art. 1, domnul Mihai Culeafa, vicepreşedinte, exercită atribuţiile funcţiei de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii”, se arată în decizie.  

Claudiu Daniel Doloț a deranjat atât de tare mafia hipermarketurilor încât ambasadorul Franței a făcut o criză de nervi și a cerut măsuri împotriva sa. Se pare că Florin Cîțu e sluga perfectă. Vicepreşedintele ANPC Mihai Culeafa, alături de directorul din cadrul ANPC Paul Anghel, sunt printre cei care au coordonat, în ultima perioadă, acţiunile de amploare ale comisarilor care au acordat sute de amenzi operatorilor economici care au încălcat legislaţia din domeniu. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button