Cîțu, ironii la adresa lui Ciolacu: PSD cere ajutorul AUR. Aici s-a ajuns

Distribuie acest articol!

Premierul Cîțu a făcut o serie de declarații ironice la adresa PSD, care a ajunsă să ceară ajutorul AUR pentru depunerea unei moţiuni de cenzură, susține șeful Executivului. Reamintim că George Simion a demontat jocul PSD privind moțiunea de cenzură. În opinia sa, social-democrații doar mimează opoziția, moțiunea neavând șanse reală să treacă.

„AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit, în Parlamentul României”, afirmă Cîţu, precizând că, deşi susţin că nu au nimic în comun cu AUR, social-democraţii au foarte multe lucruri în comun cu „fracţiunea AUR”, anunță news.ro.

PSD am văzut ca lucrează cu AUR, era momentul să-şi arate care sunt partenerii. AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit, în Parlamentul României, deci PSD arată că este lângă AUR în Parlamentul României, lângă fracţiunea AUR, deşi până acum au spus că n-au nimic în comun. Se pare că au multe în comun şi l-am auzit chiar pe preşedintele PSD cerând ajutorul AUR. Vă daţi seama, cere PSD ajutorul AUR pentru o moţiune de cenzură. Aici s-a ajuns”, a declarat Florin Cîţu, joi seară, la B 1 TV, întrebat dacă are vreo emoţu cu privire la moţiunea de cenzură anunţată de PSD.

Liderul PSD, Marcel Ciolalcu, anunţă că formaţiunea va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul “eşecului” PNRR.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: