PoliticăȘtirile 60m.RO

Cîțu de-abia acum află cum arată România: Localitățile din Teleorman nu sunt legate la gaze și au drumuri de pământ. Ponta: Am crezut că e Dragnea

Florin Cîțu a fost de-a dreptul șocat să afle cum arată România anului 2021: localitățile din Teleorman nu sunt legate la gaze și au drumuri de pământ. Premierul a avut miercuri, 14 iulie o serie de întrevederi cu primarii din acest județ, indiferent de culoarea politică.

Ieri am aflat de la primarii din Teleorman că toate unităţile administrativ teritoriale din acel judeţ nu sunt legate la gaze, au drumuri de pământ. România a fost lăsată în urmă”, a declarat Cîţu.

Victor Ponta se miră că abia acum a aflat, în condiţiile în care situaţia din judeţul din care provine Liviu Dragnea a fost şi o temă în campania electorală.

„Sincer, eu am crezut că e Liviu Dragnea, că și el la fel zicea, că mai bine să dăm la primari, că sunt aleși, doar că pe unul l-au băgat la pârnaie. Și liberalii protestau, că veneau primari la guvern, acum Cîțu îi cheamă. Eu am crezut că PNL, „național”, că ne promovăm firmele românești. Dar banii din împrumuturi se duc în afara țării, și alimente, și beton, saci de nisip, tot.

Deci nu știu ce e național. Liberal, eu am crezut că acum din ianuarie firmele străine vin în România și se apucă de treabă. Eu cunosc deja 10 firme, mă ofer să-i le zic domnului Cîțu, care stau cu sute de milioane și nu au ce să facă decât după septembrie, pentru că acum nu au cu cine să vorbească, ca unul e de la Cîțu, unu de la Orban, unu de la USR, unu de la PLUS… Înțeleg că e în campanie domnul Cîțu, dar cine conduce țara?”, a spus Victor Ponta la România TV.

Back to top button