Cîțu dă undă verde la proteste: Îi înţeleg pe români că după un an au obosit

Distribuie acest articol!

Florin Cîțu a declarat că respectă dreptul românilor de a protesta și sunt liberi să facă acest lucru, dacă respectă legislația în vigoare. Premierul a subliniat că este esențial să ajungem la 10 milioane de vaccinați în luna august pentru a ieși din pandemie.

Îi înţeleg pe români că după un an au obosit, toţi am obosit, ne luptăm cu pandemia de un an de zile şi am făcut toate eforturile. Am comandat doze de vaccin mai multe decât aveam nevoie pentru a ne asigura că dacă este nevoie şi anul viitor vom avea acest vaccin”, a precizat Cîțu.

Premierul a subliniat încă o dată că situația din spitale este critică și că se va sfătui și cu alți specialiști referitor la măsurile ce pot fi luate.

Oamenii pot să protesteze atâta timp cât nu încalcă legislaţia în vigoare. Dreptul de a avea o opinie în România rămâne, avem opinii diferite, pentru mine foarte important este să continue campania de vaccinare, este foarte important să găsim cele mai bune măsuri pentru a-i ajuta pe români. Ştiţi foarte bine, situaţia din spitale este foarte… sunt spitale foarte aglomerate, de aceea luăm aceste măsuri. În acest moment pe acest lucru mă concentrez. Oamenii trebuie să respecte lege, toţi trebuie să respectăm legea”, a explicat Florin Cîţu.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: