Politică

Circulară AUR: Se pregătește un mare miting la București în fața sediului PSD. Proteste în toată țara

O circulară distribuită în AUR și intrată în posesia 60m.ro arată faptul că George Simion pregătește un protest de mare amploare în fața sediului PSD din București. AUR va mobiliza și fermierii, cu promisiunea că de data asta vor merge până în Piața Victoriei.

Redăm circulara trimisă tuturor organizațiilor AUR din țară

”În urma posibilei comasări ilegale (neconstituționale) a alegerilor europarlamentare cu alegerile locale și modificarea Codului Administrativ, aplicăm în cadrul AUR o serie de măsuri urgente pentru a ne asigura victoria electorală.

Astfel:

1. Miercuri, 7 februarie, la ora 18:00 în fața sediilor județene ale PSD se aprind lumânări pentru democrația moartă din România. Prezența recomandată: minim 200 persoane/județ.

2. Sâmbătă, 10 februarie, ora 14:00 – posibil mare miting în fața sediului din București al PSD. Prezența minimă / județ: 200 persoane. Minim 10 000 persoane în total. Se recomandă invitarea motorizată in corpore a fermierilor și transportatorilor care au participat la protestele anterioare cu promisiunea clară că de data aceasta se va ajunge în Piața Victoriei.

3. Până duminică, 11 februarie, din partea organizațiilor locale și filialelor județene se așteaptă propuneri de candidați pentru primăriile din toate UAT-urile, după cum urmează:

– CANDIDAT SIGUR/CONFIRMAT

sau

– 3 variante de nume potențiale/posibile, inclusiv primarul în funcție dacă există această posibilitate.

Organizare electorală

În acest sens, Comisia de evaluare a PLATFORMEI DE MERIT se va întruni la cele 7 sedii regionale (Timișoara, Craiova, Cluj, Brașov, Iași, Brăila, Constanța) și va organiza proba INTERVIULUI în perioada 15-29 februarie.

Se recomandă candidați la primării care au următoarele caracteristici (una sau mai multe): antreprenor; tânăr; femeie; studii superioare; fără candidatură anterioară sau cu o candidatură soldată cu obținerea locului 2.

4. Se începe lucrul la lista consilierilor locali și județeni, ordinea va fi stabilită în funcție de următoarele criterii:

– studiile;

– punctele din Aplicația mobilă PLATFORMA AUR;

– vechimea în partid (cei care nu sunt încă în ordine cu cotizația de membru pe 2023 pot achita până în 15 februarie prin Aplicație);

– lipsa antecedentelor penale și a scandalurilor publice;

– atașamentul față de cei patru piloni ai AUR.

5. Până în data de 29 februarie, fiecare stradă din fiecare UAT trebuie străbătută de echipe care împart ziarul PATRIOȚII și identifică locurile unde pot fi afișate bannere și steaguri. Unde sunt necesare dimensiuni speciale, se ia măsura și se solicită la centru. Fiecare mașină care aparține membrilor și simpatizanților AUR va purta sigla partidului pe toată perioada anului.

6. Din data de 1 martie, începe strângerea de semnături pentru listele de susținători pentru alegerile europarlamentare și locale.

Sunteți rugați să folosiți toate mijloacele de comunicare pentru a vă opune nelegiuirii pregătite de PSD pentru că le este frică că pierd locul 1 în favoarea AUR. Se cere și trebuie să insistăm pe demisia guvernului Ciolacu.”, se arată în circulara trimisă organizațiilor AUR din toată țara.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button