Social

Circa 200 de români, abandonați de Wizz Air pe aeroportul din Lisabona

Circa 200 de români sunt blocaţi de aproape o oră pe aeroportul din Lisabona. Printre ei, şi mai mulţi copii care au luat aurul la Cupa Mondială de Dansuri. Oamenii s-au plâns pe rețelele de socializare că n-au primit nicio explicație din partea companiei Wizz Air, nici cazare sau mâncare, cu toate că decolarea a fost amânată de mai multe ori. 

Situația revoltătoare a fost dezvăluită de vedeta TV Oana Ioniță, în prezent instructor de dans.

„Aseara (miercuri – N.R.) trebuia sa zburam spre casa la 20:30 ora locala din Lisabona. Dupa ce am facut check-in-ul si am trecut de controlul de securitate, au inceput intrebarile: de ce nu s-a afisat zborul deși decolam in 10 min? Ni s-a comunicat să mergem la poarta 212 si dupa controlul documentelor, am stat ca refugiatii ingraditi intr-un spatiu restrans pentru cei aproape 200 de romani care trebuiau sa se imbarce in avion. Am asteptat asa o ora, timp in care nu ni s-a comunica nimic,” a scris Oana Ioniță.

Joi după-amiază, artista a publicat un nou mesaj, în care comunica faptul că nu este foarte sigur dacă românii vor decola de la Lisabona.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button