Politică

Ciolacu se teme că Iohannis îi va trage clapa: Nu va ajunge premier

Marcel Ciolacu a pornit o campanie pe tema rotativei ce ar urma să aibă loc în luna mai. În fapt, liderul PSD se teme că nu va ajunge premier, iar surse politice susțin că președintele Iohannis îi va trage clapa. Marcel Ciolacu va trebui să asculte de șeful statului altfel s-ar putea trezi cu ceva dosare penale având în vedere că liderul PSD are un trecut infracțional bogat.

Campania pe care o duce Ciolacu în interiorul PSD este doar un pas spre candidatura sa la alegerile prezidențiale. Liderul PSD încearcă să își țină baronii aproape, personaje cunoscute ca cobre regale extrem de veninoase ce pot răsturna orice lider al partidului. PSD are o tradiție în devorarea foștilor conducători.

Circul pe ministere promovat de Marcel Ciolacu

„L-am lăudat pe domnul Marcel Boloş. Au ieşit imediat Breaking-News-uri că nu vrem să dăm Transporturile, că vrem să ţinem pe….Nu, domnule, eu vreau un guvern performant! Vreau un guvern şi un stat eficient. Dacă revenim la mofturile de a băga funcţiile în căciulă, cum au făcut acum doi ani, pe mine m-au pierdut. Eu nu vreau să arunc actul de guvernare într-o mascaradă, cum s-a întâmplat acum doi ani, când îşi trăgeau funcţiile din căciulă, în funcţie de rezultatele din judeţe. Guvernele se fac cu oameni cum este Mihai Tudose. Trebuie odată să depăşim mofturile de politicieni mărunţi”, a declarat Ciolacu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button