Știrile 60m.RO

Ciolacu: PSD și PNL nu îl susțin pe Piedone la Primăria Capitalei

Marcel Ciolacu a anunţat că PSD şi PNL nu vor susţine candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei şi a precizat că cele două partide vor avea candidaţi separaţi sau un candidat comun.

„Sunt mai mulţi candidaţi şi abordările sunt total. Chiar dacă avem o abordare separată PSD are candidat pe doamna Gabriela Firea şi avem deja creionat programul administrativ pentru Bucureşti. Dacă avem o abordare comună vom avea alt candidat care să fie compatibil cu cele două electorate. Nu avem o alianţă de stânga sau o alianţă de dreapta. Ce vă pot cu certitudine, atât Partidul Social Democrat, cât şi Partidul Naţional Liberal, nu vor susţine candidatura domnului Piedone. Cu alte cuvinte, vom avea candidaţii noştri sau candidatul nostru comun”, a explicat Marcel Ciolacu, duminică la Digi24.

El a fost întrebat dacă luni este întâlnirea decisivă în coaliţie pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Capitalei.

„Nu am stabilit. Domnul Nicolae Ciucă este acum pe avion. Presupun că după emisiunea dumneavoastră o să stabilesc cu dânsul exact când vom avea coaliţia mâine sau poimine. Dar cu toţii avem în acest moment măsurătorile şi alternativele pentru a lua o decizie. Şi cu certitudine vom lua o decizie”, a mai precizat liderul PSD.

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) şi-a anunţat oficial candidaţii pentru Primăria Municipiului Bucureşti şi pentru primăriile de sector. Astfel, Cristian Popescu Piedone a fost desemnat candidat pentru Primăria Bucureşti. Actualul primar al Sectorului 5 a anunţat candidaţii pentru primăriile de sector şi a explicat strategia PUSL pentru alegerile locale.

Piedone a mai precizat că va deschide lista candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button