Politică

Ciolacu își face campanie cu Streinu Cercel la Institutul „Matei Balș” de 1 mai. PSD nu a cosntruit niciun spital în 33 de ani

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a efectuat o vizită electorală, de 1 mai, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” împreună cu senatorul PSD Streinu Cercel. PSD nu a construit niciun spital în 33 de ani de când patronează România împreună cu liberalii în diversele lor forme și culori. Marcel Ciolacu caută să câștige voturi pe seama medicilor deși condițiile din spitalele românești sunt execrabile, iar norma de hrană zilnică a unui pacient este de 22 lei.

„Am ales ca de 1 Mai- Ziua Muncii să fiu alături de cei pentru care această zi este una obișnuită de muncă. Le-am mulțumit medicilor și asistentelor de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, așa cum au făcut-o și în perioada pandemiei când au fost în prima linie a luptei cu virusul. Și mă bucur că am putut să fac asta împreună cu profesorul Adrian Streinu-Cercel”, a transmis liderul social democrat într-o postare pe Facebook.

De asemenea, Marcel Ciolacu a precizat că românii trebuie să le mulțumească și polițiștilor, pompierilor și „tuturor celor care astăzi muncesc pentru noi, restul românilor, să ne putem bucura de familie și prieteni”.

„Să nu uităm că ziua de astăzi este dedicată celor care muncesc din greu și celor care țin cu adevărat această țară pe umeri! Onoare muncii”, a adăugat liderul PSD.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button