Politică

Ciolacu e un monument de prostie: Spune că nu găsește PNRR, dar îl revizuia la Bruxelles cu Budăi, în timp ce Neacșu și Moraru furau banii din PNRR pe SGG

Marcel Ciolacu ne arată încă o dată cât de slab pregătit este. Vorbește gura fără el pe teme pe care nu le stăpânește, la fel cum a făcut și cu cash-ul, cum a făcut și cu păcănelele și cu multe altele.

Premierul Ciolacu uită cum renegocia el cu Budăi PNRR la Bruxelles, dar se face că nu știe de faptul că baronii Marian Neacșu și Victor Moraru furau banii din PNRR destinați Secretariatului General al Guvernului. Acum PNRR nu mai există în concepțiunea lui Ciolacu.

PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu. Să îl intrebe pe duhovnicul Boloș unde e PNRR-ul din care ei se înfruptă. Marea problemă este că banii de la Bruxelles au venit dar ei nu sunt în stare să facă proiecte pentru a introduce acești bani în piață. Ei nu se înghesuie să facă proiecte pentru că acești bani sunt greu de furat așa că se dedică mai mult pentru proiectele din PNDL-2 Anghel Saligny, bani pe care îi pot fura după bunul plac.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button