Politică

Ciolacu e la guvernare cu PNL și ne spune că liberalizarea e un jaf. Păi PSD nu e părtaș la jaf!?

Marcel Ciolacu se crede în opoziție. Cât timp crede el că mai poate minți poporul în privinţa facturilor având în vedere că el e coleg cu hoțul Virgil, nașul mafiei din Energie. PSD e partener la jaf cu PNL și UDMR.

„Suntem încă într-oîntămplat dificilă din punct de vedere economic si social. Cu atât mai mult în asemenea momente, statul trebuie să fie alături de investitorul privat. Dacă am merge pe sloganuri de genul “trebuie să lasăm piaţa liberă să regleze singură lucrurile”, mi-e teamă că vom privi la o adevărată junglă în care cei mari şi puternici vor supravieţui, iar mulţi dintre cei mai mici vor dispărea. Ar însemna să ne uităm la sute de mii de companii mici şi mijlocii care ar investi mai putin deoarece există incertitudine, scade cererea, cresc costurile… Nu putem face asta, iar PSD nu o să stea niciodată cu mâinile în sân aşteptând divina intervenţie a mecanismelor invizibile ale pieţei libere”, spune nevinovatul Ciolacu, partenerul de hoții al PNL.

Potrivit lui Ciolacu, colegul hoțului Virgil de la Energie, „e suficient să ne uităm la ce s-a întămplat cu marea piaţă liberă din energie – liberalizarea a generat un jaf uriaş, cu costuri uriaşe pentru toţi!”.

CIOLACU e la guvernare și ne tot minte cu plafonarea. În ordonanța de la 1 septembrie suntem obligați să plătim facturi în funcție de consumul pe anul 2021. O bătaie de joc la adresa românilor.

Noi considerăm că în asemenea momente trebuie să intervină statul. Şi de aceea am plafonat preţurile la gaze şi energie, atât pentru populaţie, cât şi pentru IMM-uri! În toate momentele de criză sau recesiune, din istoria îndepărtată şi până la Marea Criză din perioadă interbelică sau, mai recent, în criza din 2008-2012 şi în situaţia actuală, soluţia structurală este una singură: investiţiile publice. Investiţiile publice, investiţiile făcute de stat în infrastructură, dar şi în oameni şi companii româneşti, în capitalul uman al României”, a spus Marcel Ciolacu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button