Politică

Ciolacu, doar cu vorba, fapte pauză: Au uitat de demisii în cazul bătrânilor torturați în azile

Premierul Marcel Ciolacu anunța demisii în urma devoalării ororilor din dosarul „azilul groazei”, însă după ședința de guvern nu a mai demisionat nimeni. Gabriela Firea e ținută în continuare ca o floare-n glastră de PSD, de parcă nu sora ei era responsabilă de asistenţa socială în Ilfov, de parcă Godei nu era șoferul ei la Primăria Capitalei, de parcă doamna Ligia Gheorghe nu era membră în Asociaţia Sfântul Gabriel cel Viteaz, de parcă Pandele nu ar fi primar în Voluntari.

Marcel Ciolacu rămâne un om al vorbelor. Fapte zero. Așa conduce PSD și PNL țara de 33 de ani. Marius Budăi nu ne spune de ce a retras licența ong-ului care a făcut publice prima dată imagini din aceste azile ale groazei. Practic, ședința de guvern a fost o mascaradă prin care se încearcă înnăbușirea scandalului ce bate în curtea PSD.

Fotografia de mai jos arată amploarea acestui scandal. Primarul Florentin Pandele și toate instituțiile statului au știut ce se întâmplă în acele azile, dar au tăcut complice.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button